MapInfo Professional v9.5 Build 35 FuLL - Üniversite Kampüs Rehberi

Hoşgeldiniz Giriş | Kayıt Ol

Türkiye'nin Üniversite Gençliğinin Sitesi, ForumCampus'un Ziyaretçilerine Duyurulur.!

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ

Sitemize hemen Üye olarak; saygı ,sevgi ve içtenlik dolu bir dostluk ortamında paylaşmanın en haz verici noktasına varabilir ve ForumCampus ailesinin size sunduğu sınırsız olanaklardan daha fazla yararlanabilirsiniz..Konulara yaptığınız yorumlarınız bizi daha fazla Paylaşıma sefkedicekdir.. Eğer Üyemiz iseniz Giriş yaparak ForumCampus mahrumiyetinden kurtulun..
Ders Notlarınızı ,Çıkmış Sınav sorularınızı, Ödevlerinizi , Staj raporlarınızı bize iletişim adresinden email yoluyla yollayabilirsiniz.
TEZİNİZ JÜRİDEN GEÇENE KADAR YANINIZDAYIZ!!!

> Bu Bölümün Kuralları..!!!

ÖNEMLİ..!
1-)
Program Download bölümünde yayimlayacaginiz yazilimlari, daha önce yayimlanmamis olmarini teyit için forum da "aratiniz". Ayni programin ikinci kez paylasimi hâlinde, konu kapatilacak/silinecektir.
2-) kırık linkleri konuların ilgili konunun altındaki butonuyla bildirin.
3-) konulara sadece 3sn yede butonunu kullanarak teşekkür edebilirsiniz...
Devamı....

> MapInfo Professional v9.5 Build 35 FuLL
Beğeni 5 V
The-Ice
mesaj Jun 29 2008, 11:07 PM
İleti #1
Boş Durmuyommuş?
Grup Simge
Aldığı Teşekkür: 30 Listele
Sınıf:4.sinif

MapInfo Professional yazılımı ile kompleks data ve coğrafi analizi, kolay öğrenilebilir, hızlı ve çok düşük maliyetle masaüstünüze getiriyoruz.

MapInfo Professional yazılımını genel olarak kullanabileceğiniz alanlar:

*Yüksek kaliteli haritalar ve/veya harita sunumları ile karar destek sistemlerinde

*Kompleks data ve coğrafi analiz ile normalde göremeyeceklerinizi görmek içi

*Müşteri ve satış noktası demografik analizlerinde

*Lojistik ve acil destek servislerinde

Kabiliyetler

Raster altlıkların projeksiyonunu interaktif olarak değiştirme (On-the-fly Raster re-projection) ve döndürme (rotation).

Analizlerinizi paylaşmanız için Google Earth Linki; bir harita görüntüsünü veya vektör ve nitelik verisini Google Earth e export Başta Envinsa olmak üzere Online Web Servislerine doğrudan erişim

HTTP, XML ve FTP erişimi için MapBasic desteği. Örneğin: Yahoo Trafic gibi canlı trafik yayınlarına (RSS sayesinde) ve SAP, Business Objects gibi kurumsal uygulamalara XML arayüzü ile erişim.

FTP sitelerinden dinamik veri indirme için iletişim Vertical Mapper ve MapInfo Grid formatlarını ortak kullanabilmek, 3D görüntüleme, grid renklerini ve aralıklarını değiştirebilme, info alabilme.

Tematik bir analizi orijinal tablosu ile birlikte saklama, böylece her workspace’te otomatik kullanma.
Çıktı üretiminde verinin ve çıktının pixel hacminin sınırsız hale getirilmesi

Herhangi bir pencerenin PDF olarak basılabilmesi

WMS (Web Map Service) ve WFS (Web Feature Service) Desteği

Nesne yaratma ve düzenleme araçları

Yeni jeolojik alan tarama tipleri

Paketlenebilir çalışma sayfası (workspace) desteği

Ölçek ayarlı çıktı alma desteği

GML katmanlarını import edebilme

Katmanlar halinde coğrafi nesnelerin çizilebilmesi, görüntülenmesi,renklendirilmesi, değişik projeksiyonlarda saklanma,

Farklı projeksiyonlardaki haritaları ek bir işleme gerek kalmaksızın üst üstüste açabilme,

Raster (GIF, TIF, JPG, BMP, ECW, MrDIS vb gibi) altlıkları vektörel altlıklar ile coğrafi olarak görüntüleyebilme, kağıt ortamındaki haritaları sayısallaştırma desteği,

Katmanların ve ilgili nesnelere ait etiketlerin istenilen ölçek aralıklarında bağımsız olarak gösterilebilmesi,

İçsel sembol editörü, ayrıca TrueType Fontları sembol olarak kullanabilme,

OLE 2.0 ve ODBC standartlarına uygunluk, VB, Delphi C++ gibi programlama dillerinde OLE sayesinde entegre uygulamalar geliştirebilme yeteneği,

dBASE, MS-Access'den native olarak dosya okuma ve yazma, Excel'den direkt veri okuma,

DWG, DXF, DGN, E00, SHP vektör formatlarından hiç bir veri kaybı olmaksızın veri okuma ve veri yazma,

Çalışılan bir proje ekranını, değişik ölçekli pencerelerde açabilme ve seçilen objeleri ve yapılan değişiklikleri anında diğer pencerelere yansıtabilme,

Crystal Reports raporlama sistemi ile, wizardlar aracılığı ile coğrafi objelerin nitelik bilgileri üzerinde benzersiz niteliklerderapor üretebilme,

Coğrafi kriterlerin de verilebildiği (contains, intersects, within...) tam SQL desteği.

Built-in GPS bağlanabilme özelliği

Menü'leri tamamen kendi isteğinize göre düzenleyebilme,yazılmış ek uygulamaları menülere ekleyebilme.

MapInfo kullanmak için İngilizce bilmek de gerekmiyor! MapInfo Version 5.0'dan itibaren tüm sürümler artık tamamen Türkçe

Tipik Uygulamalar

• Harita Üretimi

• Altyapı Şebekelerinin Yönetimi
- Elektrik
- Su ve Kanalizasyon
- Doğalgaz
- Telekom
- GSM

• Araç Takip Sistemleri
- Araç izleme
- Filo Yönetimi

• Karar Destek Sistemleri
- Kaynak Planlama
- Yer Seçimi
- Tematik Harita Üretimi
- Talep Modelleme
- Yatırım takibi

• Ticari GIS
- Kampanya Planlama ve Analiz
- Müşteri/Pazar/Rekabet Analizi
- Demografik Analiz
- Emlak ve Hizmet Yönetimi
- Dağıtım Planlama
- Sigorta Risk/Hasar Analizi
- Müşteri Hizmetleriith

• Emniyet
- Suç Analizi
- Ağ Planlama
- Hedef izleme
- Acil Durum ve Ulaşım Planlama

CODE

RarPass:www.2baksa.net

ForumCampus Üye İmzası
Gene Ben..!
Go to the top of the page

Post to BlinkBitsPost to BlogMarksPost to DiggPost to FacebookPost to FurlPost to GooglePost to YahooMyWeb
onlineThanks Bot
5 Kişi bu mesaja teşekkür etti:
thanks

Start new topic
Yanıtlar (1 - 5)
quaresma07
mesaj Jan 21 2009, 05:09 PM
İleti #2
Yeni Üye
Grup Simge
Aldığı Teşekkür: 0 Listele
Üniversite: Akdeniz Üniversitesi
Fak./Bölümü:Jeoloji Müh.
Sınıf:Mezun

paylaşım için teşekkürler. ben dosyaları sorunsuz indirdim fakat ne yaptıysam olmadı sürekli bu hatayı veriyor. vista kullanıyorum. yardım edebilirmisiniz.
! güvenlik verisi ayarlanamıyor
! Bu güvenlik kimliği, bu nesnenin sahibi olarak atanmamış olabilir.
! MapInfo+Professional+v9.5+Build+35_2b.part1.rar: MiPro_v95_Eval.exe şifreli dosyasında CRC hatası (yanlış parola ?)
! MiPro_v95_Eval.exe" çalıştırılamıyor

MoDqUeS
mesaj Jan 21 2009, 05:17 PM
İleti #3
╘►ForumCampus UpLoaDeR
Grup Simge
Aldığı Teşekkür: 1237 Listele
Üniversite: Muğla Üniversitesi
Fak./Bölümü:Bilgisayar ögrt.
Sınıf:1.sinif

part 1 i eksik yüklenmiş. tekrar yükle part 1 i. sonra o yüklediğin 3 partı aynı klasörse topla. part 1 e sağ tıkla buraya çıkar de..

ForumCampus Üye İmzası

quaresma07
mesaj Jan 21 2009, 05:29 PM
İleti #4
Yeni Üye
Grup Simge
Üniversite: Akdeniz Üniversitesi
Fak./Bölümü:Jeoloji Müh.
Sınıf:Mezun

teşekkürler, indiriyorum. umarım sorun çözülür

MoDqUeS
mesaj Jan 21 2009, 05:31 PM
İleti #5
╘►ForumCampus UpLoaDeR
Grup Simge
Aldığı Teşekkür: 1237 Listele
Üniversite: Muğla Üniversitesi
Fak./Bölümü:Bilgisayar ögrt.
Sınıf:1.sinif

bu arada rar şifresini de yanlış girmiş olabilirsin. şifreyi elle girerek dene

ForumCampus Üye İmzası

sucu14
mesaj Aug 13 2009, 08:51 AM
İleti #6
Yeni Üye
Grup Simge

teşekkürler .kurulmadan önce zipli dosyaları bir yere kuruyor,orada exe dosyasını çalıştırarak istediğin yere kuruyor fakat tek bir klasör şeklinde değil 50 dosya birden oraya kuruluyor,önce lisans girmediğin için,beleş kullanma tik ini okeyliyorsun,kuruluyor.sonra kurulan yere crack kopyala yapıştır.yapıyorsun dosyayı değiştireyim mi,evet dediğin zaman programı mapinfo ambleminden çalıştırıyorsun.ancak ilk çıkan zipli dosyaların içinde türkçe dosyası var fakat programı türkçeleştiremedim,birde güncelleme yapıp yapmadığını bilmediğimden güncellemedim.bilen varsa lütfen yardım etsin saygılar.

onlineHaberler

Haberler

Açık Öğretim Sınav Soru ve Cevapları

Açık Öğretim Sınav Soruları Ders Notları ve Bilgilerine burdan Ulaşabilirsiniz.

Hertürlü İlanlarınızı Ücretsiz verebilirsiniz

Özel Ders verenler , Özel Ders Almak İSteyenler , Topluluklarınızın Duyuruları ,2.el Eşya , İş Arayanlar - İş Verenler , Yurtlar , Takıldığınız Mekanlar Aklınıza Gelebilicek Hertürlü İlanı Burda Bizimle Paylaşabilirsiniz

Sitemize Heryerden Erişebiliyormusunu?

Erişim sorunu yaşayan varmı?

Bua alana Reklam verebilirsiniz

Bu alana Text Reklam verebilirsiniz

aylık sadece 30 TL

Forum Kullanma Bilgileri

Foruma konu Açma Cevap yazma Resim yükleme vs gibi bilgileri bulabilirsiniz..
Sınavlar İLANLARINIZ ERİŞİM REKLAM4 Yardım

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye:

Collapse

> Benzer Konular

Başlık Cevaplar Konuyu Başlatan Okunma Son Aktivite
No New Posts Full Karışık Programlar Dvd Şeklinde 2008, 2.70 GB Rapid Link..
3 s.s.s 1,251 29th October 2009 - 04:12 PM
Gn: reekart
No New Posts MAPINFO 10.0 TAM SÜRÜM
EN İYİ HARİTA ÇİZİM PROGRAMI
0 mehmetdegerli 334 4th October 2009 - 01:53 PM
Gn: mehmetdegerli
No New Posts Full Kpss, Ingilizce , Spk Lisanslama Sorular Ve Notlar (ortak Başlik)
0 darknight 542 11th May 2009 - 05:39 AM
Gn: darknight
No New Posts Fullerenes: Principles and Applications (RSC Nanoscience and Nanotechnology Series)
0 gülbeyaz 318 10th December 2008 - 05:07 PM
Gn: gülbeyaz
No New Posts FullXP - Sp3 (Toshiba A200-1Bp Driver Entegreli)
0 DURANDAYI 862 6th September 2008 - 03:21 AM
Gn: DURANDAYI

RSS Basit Görünüm Tarih: 3rd September 2010 - 10:14 PM

free counters

barkar ecza deposu sesliuni sohbet sensizsesli seslichat Genel
LÜTFEN DİKKAT :FORUM KURALLARI: Sitemize üye olan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır. © Yasal uyarı
Üyelerimiz Açtığı konulardan kendileri sorumludur.Sitemizde forum kurallara aykırı mesajları bize iletişimden belirtiğiniz taktirde o konu incelendikten sonra forumdan kaldırılacaktır.
ip information